Fylder hash for meget?

U-Turn er anonym rådgivning og behandling til unge med et problemastisk forbrug af hash

Hvis du vil gøre noget ved dit forbrug af hash, kan du få hjælp hos U-Turn Thisted. Her kan du være anonym og få hjælp, der er tilpasset dig og din situation.

Information til unge

Et problematisk forbrug af rusmidler bunder ofte i andre problemer, og vi vil gerne hjælpe dig med at komme videre i dit liv. Det kan være svært at stoppe med at ryge hash eller tage andre stoffer alene. Vi har mange forskellige tilbud, som vi tilpasser dig og din situation.
Du kan få anonyme samtaler med en af vores behandlere hos os, hos dig eller over telefonen, og har du brug for længerevarende behandling, så kan du blive indskrevet og få et længere forløb. Eller ringe til os.

Alle tilbud er gratis og for unge mellem 13 og 17 år der bor i Thisted Kommune.

Information til forældre

Hvis du er bekymret for dit barns forbrug af alkohol, hash eller andre stoffer, kan det være en stor hjælp at tale med en rådgiver om dine bekymringer eller deltage i en forældregruppe.

I forældregruppen mødes du med andre forældre i samme situation og professionelle rusmiddelbehandlere, der fortæller om rusmidler, unge og ungdomskultur. Mange forældre har fortalt os, at det at mødes og tale med andre forældre, er rart når man har en ung i familien med et forbrug af rusmidler. Erfaringer viser, at det at samle en forældregruppe kan forbedre forståelsen og relationen forældre og ung imellem. Når relationen forbedres kan det skabe mulighed for udvikling og positive forandringer hos den unge. 

Information til professionelle
U-Turn er også et tilbud til professionelle der arbejder med unge mennesker. Vi tilbyder blandt andet:

  • Sparring og samarbejde om unge med rusmiddelproblemer
  • Temamøder og kurser til professionelle
  • Indsatser på skoler, erhvervs-, ungdoms- og produktionsskoler

Hvordan kommer jeg i kontakt med rådgivningen?

Du kan ringe til os på tlf. 2452 5968 og bestille en tid ved en rådgiver.

Vi bor Havrevej 37, 7700 Thisted

Det er helt uforpligtende at kontakte os. Du kan tale med en rådgiver og høre mere om vores tilbud.

Kontaktoplysninger

Børne- og Familieforvaltningen
U-TURN
Tlf.:2452 5968