Om hjemmesiden

Her kan du læse om, hvordan www.thisted.dk er bygget op, hvilke standarder siden overholder, og hvordan indholdet bliver tilrettelagt.

Thisted Kommune har 30. marts 2023 lanceret en helt ny hjemmeside. Det er vores håb og klare mål, at det bliver nemmere for dig som borger at bruge og finde rundt på hjemmesiden. Efter lancering fortsætter vi indsatsen for at rette fejl og mangler, forbedre og udvikle både sprog, design og struktur. 

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du oplever sider eller funktioner, der:

  • har fejl eller ikke virker, som du forventer, 
  • hvor du har svært ved at forstå, hvad vi skriver, og
  • hvis du savner information, eller har svært ved at finde det, du skal bruge.

Du kan sende feedback til kommunens webteam på sikker mail ved at klikke på knappen i boksen her på siden. I emnefeltet skriver du 'feedback på hjemmeside'.

OBS: Undlad venligst at skrive om personlige forhold, personfølsomme oplysninger eller omtale igangværende sager.

Tak for dit input!

Formål

Formålet med Thisted Kommunes hjemmeside er, at:

  • Give borgeren let adgang til lige præcis den information borgeren har brug for
  • Gøre det nemt for borgeren at betjene sig selv
  • Fortælle de gode historier om kommunen
  • Give mulighed for at kommunen kan fortælle om sig selv

Hjemmesiden er lavet i et design, der gør at den tilpasser sig størrelsen på din skærm (responsivt layout).

Billeder

Billederne på Thisted.dk illustrerer både vores virksomhed og i særlig grad emner Thys enestående natur, vores fritidsliv, klima, miljø og bæredygtig energi. Det er vi stolte af og vil gerne vise frem som et særligt kendetegn for vores egn.

Målgrupper

Målgrupperne for hjemmesiden er borgerne, politikere, erhvervsdrivende og arbejdssøgende. På forsiden har du direkte adgang til nogle af de ofte brugte selvbetjeningsløsning, så du hurtigt kan finde det, som du har brug for. Vi har valgt at benytte borger.dk som platform for de fleste af vores selvbetjeninger, fordi borger.dk tilbyder et ensartet og gennemskueligt layout, samtidigt med, at der på borger.dk bliver samlet mange informationer og selvbetjeninger på tværs af den offentlige sektor.

Redaktion

Hjemmesiden redigeres decentralt af kommunens fagmedarbejdere. Det betyder, at det er den enkelte forvaltning eller det enkelte kontor, der har ansvaret for indholdet på siderne. Det sikrer, at informationerne på hjemmesiden er fagligt rigtige og bliver opdateret, når der er nyt på området. På siderne finder du kontaktoplysninger til den afdeling, der har ansvar for indholdet på siden.

Vi opdaterer løbende hjemmesiden og udvikler den med nye funktioner og muligheder. Den overordnede koordinering af hjemmesiden varetages af Ledelsessekretariatet. Har du kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden, kan du skrive til webmaster@thisted.dk.

Opdatering

Hjemmesiden opdateres dagligt. Det er vores mål, at de informationer, du finder på hjemmesiden. er opdaterede og korrekte. Alle sider er opdaterede pr. 30 marts 2023. Efterfølgende vil du kunne se på den enkelte side, hvornår den igen er opdateret.  

Fejl

Der kan naturligvis forekomme fejl. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du finder fejl, døde links eller andet på kommunikation@thisted.dk

PDF-filer

En række af de dokumenter, du finder på hjemmesiden, er PDF-filer. For at kunne læse PDF-filer skal du have Adobe Reader installeret på din pc. Adobe Reader kan hentes gratis hos Adobe. Vi arbejder løbende på at reducere antallet af PDF-filer, så informationerne er tilgængelige for alle.

Tilgængelighed for handicappede

Du kan i din browser forstørre teksten. I bunden af siden, finder du et link til www.adgangforalle.dk, hvor du kan få læst teksten højt. Hjemmesiden overholder de internationale standarder (WCAG) for tilgængelighed. Vi tilstræber, at alle vores PDF-filer i løbet af 2023 testes og bearbejdes, så de er tilgængelige for alle, og at hjemmesiden som helhed opnår tilgængelighed på min. AA-niveau.

Ophavsret

Med mindre andet er angivet må billeder, grafik og illustrationer fra hjemmesiden ikke bruges uden forudgående aftale. Det er tilladt at citere og gengive indhold fra hjemmesiden, når det sker på en loyal måde og med tydelig kildeangivelse.

CMS-system

Hjemmesiden er i 2023 opbygget i det CMS-system (content-management system = indholds-styringssystem), der hedder GoBasic, og som leveres af Berú.

Senest opdateret 30-03-2023
Hjemmesiden

Ris og ros

Hjælp os med at blive bedre! Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ros, rettelser eller forslag til forbedringer.

Udfyld formularen, så sendes din feedback direkte til webteamet, som vurderer, hvordan vi bedst kan løse udfordringen.

Send feedback